Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Delete Link-Exchange
05/05/2012 | 0 comments

yeahh !
Assalamualaikum ! Hello ! Hey ! Bonjour ! 
Hari saya terlamapu rajin pergi visit semua affies saya. Dahlah ramai. So, saya pun visit sebab tengah boring. Bila visit dia orang punya blog, wow. Banyak yang awesome-awesome. Jealous tengok. Tapi yang sedihnya, ramai yang delete link blog saya. Takpelah. Kalau tak suka delete je. Tapi ada juga yang private kan blog dia. Takpe, lain kali saya visit. Rasanya ramai yang tengah hiatus untuk mid-year exam. Yang saya ni tak hiatus pun,haha. Ada juga yang blog di-removed. Nak tengok link nya ? Tengok dekat bawah ni :-

//> http://aliyariesaurus.blogspot.com/
//> http://marshmall-owe.blogspot.com/
//> http://spillmyheartaway.blogspot.com/
//> http://journalsyifa.blogspot.com/
//> http://flunkybear.blogspot.com/
//> http://lovabilitypink.blogspot.com/

Maafkan saya, saya terpaksa delete link yang dekat atas. Nak tahu link yang removed link saya ? Nak tahu ke ? Tak payahlah, nanti saya ni diketegorikan  mengaibkan orang. Untuk pengetahuan awak, saya da delete sebanyak 31 link, banyak kan ? Sesiapa yang pernah exchange link dengan saya tapi tak ada link, harap bagi tahu saya .Terima kasih kepada yang still tak remove link saya, i love you !












.
OLDERNEWER