Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Awesome Pink
13/06/2012 | 6 comments

yeah

Assalamualaikum! Hello! Hai! Cuba tengok skin ni ? Dah lain kan ? Haha, pink gitu sebab tu tajuk dia awesome pink. Mula-mula buat warna brown tapi tak cantik then buat warna gray, macam buruk then buat pula warna pink, baru ok. Haha, new idea.

Skin ini hasil dari tangan saya sendiri tapi title tu dari wana. Saya penat taw buat skin ni dalam 2 jam gitulah, so janganlah buka page source. Crowded tak skin saya yang kali ini ? Entah, bagi saya ok je tak tahulah awok-awok yang dekat sana tu. Skin ni good preview only on GOOGLE CHROME ONLY.

Nak tengok tak wajah macam mana kalau awak tengok dekat laptop saya ? Sekejap ye saya nak printscreen.
Ni ha -->

click untuk tumbesarn
Cuba tengok blockqoute saya ? Tolong jangan curi code saya sebab code ni saya tahu orang lain tak pakai, cuma saya seorang, kalau saya jumpa awak pakai code sama macam saya, siaplah awak! Code blockqoute made myself!
Attention : Jangan buka page source saya !

Labels: ,

OLDERNEWER