Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Delete Exchange Link
26/06/2012 | 0 comments

jangan buat saya suka awak!

Assalamualaikum! Ok, hari ni saya tak tahu nak post apa, so saya nak cakap yang saya dah delete sebanyak 20 links yang telah di exchange kepada blog ini disebabkan blog di-removed, ada yang delete link blog saya. And yang private blog uh, awak terselamat, cewahh, haha. Ni link yang blog di-removed :
  • http://japanloversstorie.blogspot.com/
  • http://fatini98.blogspot.com/
  • http://alonerandacutegurl.blogspot.com/
  • http://www.speechless28.blogspot.com/
  • http://izzati-bana.blogspot.com/
  • http://thealienoidz.blogspot.com/
Nak tahu link yang telah buang link blog saya ? Takpayah, nanti mengaibkan orang pula. Awak yang delete link blog saya, awak jangan ingat walaupun affies saya 100+ , saya tak akan check taw. Saya selalu check. So, saya pun delete lah blog awak , kan fair awak delete saya, saya delete awak.
p/s:Malas nak buat homework

Labels:

OLDERNEWER