Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

New Looooook
26/09/2012 | 2 comments

Heyyo guys. Lama betul saya tak update pasal saya kan ? Mwahaha. Banyak update tutorial and freebies kan ? Alahaiii, kan saya kata dekat draft banyak sangat sebab tu publish. Saya sekarang ni tengah happy gila sebab lappy sama, ayah dah betulkan. Seperti yang ada post yang lama, saya kata yang lappy saya buat hal tak boleh tekan huruf kan ? Sekarang dah boleh. So dah boleh update pasal saya itupun kalau tangan ni rajin menaip. Tapi kan saya lebih gemar buat tuto daripada update post pasal say, sebab bukannya ada orang baca pun, kan ?

Ok stop. Ni ha, nak cakap pasal blog saya ni. Dah lama saya tak tukar skin kan ? Sekarang ni, saya punya blog lain kan ? Mula-mulanya nak buat warna hitam tapi rasa macam tak kena je, so tukar warna pink. Apa macam ? Ok tak ? Ni saya ada bagi screenshoot dekat lappy saya. Jap jap, korang tengok blog ni muat tak dengan screen korang ? Saya punya screen muat, sebab tu saya publish.

Click the image to re-size

Saya dah bukak balik exchange link. Siapa yang nak exchange link, cepat-cepat request. Sebab saya hanya nak 25 link sahaja lagi. Lepas ni saya dah tak bukak lagi. Closed untul forever. First come first serve.
OLDERNEWER