Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Happy Birthday to Me
24/10/2012 | 10 comments

happy birthday to me ~

tepat-tepat pukul 12 tengah malam fiqa publish 

Assalamualaikum ~ Cuba tengok sekarang pukul berapa ? Nak tahu tak fiqa tulis entri ni pukul 11:45 p.m.Nak tahu tak pukul 12:00 a.m. ada apa ? Itu hari birthday fiqa. Whoaa, dah tua fiqa fiqa ni. Sekarang baru-lah umur fiqa genap 16 tahun (24/10/2012). Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to me. Sambut seorang diri taw. Ehh, tak-lah, gurau je. Takdi dekat sekolah dua budak india dah wish fiqa sebab esok dia tak datang sekolah sebab esok dia tak ambil subjek Bahasa Tamil. Esok fiqa exam Pendidikan Islam. Doakan fiqa taw. Btw-kan, esok-kan exam, dia dah planning nak baling tepung dengan telur dekat fiqa lepas exam. Memang habis-lah baju fiqa untunglah esok pakai baju uniform koko, so tak kesah sangat. Fiqa setiap tahun buat senarai list, senarai list apa ? Senarai list siapa yang wish pertama and dan yang terakhir. Hoho, mesti korang pelik-kan tapi entahlah, fiqa memang suka buat macam tu.  Ni wishlist fiqa untuk tahun ini :-

\  fiqa nak lappy sendiri /
\  fiqa nak handphone iPhone 4s /
\  fiqa nak kucing yang omeyyy /
\  fiqa nak coklat yang besar sekali /
\  fiqa nak jadi doktor pakar bedah /
\  fiqa nak semua "A" dalam semua subjek /
\  fiqa nak faham subjek kimia, biologi and fizik /
\  fiqa nak beli semua drama korea (taksub gila) /
\  fiqa nak jadi anak yang berguna untuk keluarga /
\  fiqa nak teddybear pink yang besar sekali (dekat rumah dah ada banyak) /

Sikit je-kan wishlist fiqa ? Alah, sebernanya banyak lagi cuma malas nak menaip. Antara banyak-banyak list tu kan ? Siapa yang boleh bagi fiqa antara wish tu ? Haha, cepat-cepat pm fiqa*gediknya* .Ok, done untuk entries kali ni. Malas nak sambung panjang-panjang nanti entri fiqa merapu. Ehh, jap-jap, Fiqa cuma saja je buat entri ni sebab .... , haha guest what ? Got it ? Fiqa nak makan dekat luar, celebrate birthday fiqa. GTG, bye ~ Waalaikummussalam ...

i really wanna this hapen to me ~
Exam agama wooiii, agama tapi fiqa watlek, watpeace, wetdee jek. Cantik betul perangai fiqa. 

Labels: , , , , , , , , ,

OLDERNEWER