Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

New Look but Exam, OhMaigod !
15/10/2012 | 17 comments

i need you mr google

Heyyoo ~ Lama tak update-kan ? Asyik publish tuto ? Ok, actually fiqa malas nak update. Buat tuto lagi best daripada publish tentang diri sendiri, lol. Ok, cuba tengok, neww look kan ? Haha, fiqa suka sangat design yang kali ni sebab dia simple. And jangan lupa hover semua button yang korang namapak taw.Pada sesiapa yang nak skin-skin fiqa yang lama, tunggu fiqa publish ye btw tuto pun ada banyak, tinggal publish je tapi disebabkan terlampau malas, korang kena sabar sikit dengan perangai fiqa. Screensnap :-

click for the bigger size

Ehhhh, hari ini tarikh berapa ? 15/10/2012 kan ? lol, tahu tak minggu ni minggu apa ? Minggu exam. OHMAIGOD! Fiqa tak suka. Fiqa start exam on 16/10/2012 tapi fiqa still lagi on lappy online blog. Apa nak jadi dengan fiqa ni ? Atoyaiiii. Ok, start fiqa exam 16/10/2012 untul 01/11/2012. Whoaaa, lama kan ? Mana tak lama, fiqa ambil subject sains, so memang banyak-lah kan. Ehh , jap-jap jangan fikir fiqa nak hiatus taw. Jangan harap-lah ye. So fiqa cuma kurang publish post je taw. Fiqa nak concentrate jap dengan exam . Kepada adam zailani, lepas 01/11/2012 baru pm fiqa taw.

i hope this gonna happen to me

Habis lah post untuk hari ni. Fiqa harap korang doakan fiqa semoga berjaya je especially untuk subjek sains , biology, kimia, and fizik also add math. Lepas exam fiqa akan publish skin fiqa yang dah berkurun lama termaktub dekat notepad.bye guys, wish me luck , ok ? 
good luck guyss ~

Labels: , , , , ,

OLDERNEWER