Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

New Skin, the Most Awesome Skin that i Ever had Designing
06/11/2012 | 25 comments

click untuk tumbesaran

Assalamualaikum ~ Hello guys. Lama tak update-kan ? Sorry-lah, hari tu wifi kena potong sebab tak bayar. Then, tiba-tiba boleh guna pula. Happy ter-amat ~. Cuba tengok, new look-kan ? Fiqa rasa, skin ni paling fiqa suka sekali antara banyak-banyak skin yang pernah jadi tatapan korang. Theme kali warna pink. Warna soft-soft je sebab sakit mata memandang kalau color yang garang. Fiqa tengok-lah kan, ramai yang suka guna warna garang untuk design blog korang. Ohh, tak-pelah asal-kan sesuai warnanya.

Kali ni punya skin tak guna code jquery pun sebab selalunya skin-skin fiqa yang lepas fiqa guna jquery. So, dia lembap skin. Cuba korang tengok blog ini, ada kawai sikit tak ? Takde ? Hmmm, tak jadik-lah nak ........... . Ok, btw hari ini fiqa tak sekolah dengan hari khamis. Semalam dah dapat result. Nanti next post tentang fiqa, fiqa akan tulis tentang keputusan fiqa , insyaallaah.

Please hover setiap button yang korang nampak termasuk gambar tu sekali taw, sebab setiap button, ada link yang tersendiri and blockqoute background to own made by me. Jangan pandai-pandai nak curi. To adam zailani, sorry late reply. Wifi kena potong. Nanti ada masa fiqa reply secepat mungkin, ok ?
To all bloggers :- Tak payah lah nak curi code fiqa. Semua kalau boleh nak curi dengan senang. Cuba-lah request tuto ke ? Nanti fiqa buat-kanlah tutonya. Tu pun susah sangat. Macam mati je buat macam tu . Terasa ? Ini untuk anda. Dan kepada budak yang selalu fiqa 'aim' , still tak sedar diri-kan ? Nak tahu siapa orang-nya ? Nanti, next post fiqa akan story-morry dekat korang. 

Labels: , , ,

OLDERNEWER