Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Weyhhh, New Skin ! Long Time No See.
05/07/2013 | 62 comments

comel-nya dia. saya sudah jatuh hati dengan dia-loh.

Assalamualaikum. Hai awakk semua. Lama betul fiqa menghilangkan ? Huahuahua. Fiqa sebenarnya nak focus SPM, tu yang HIATUS gila-gila lama \konon je nak study tapi 'haprak'/ Hmmm. Sorry guys sebab tak reply semua msg dekat cbox. Kalau boleh, kalau awak semua nak tanya soalan, sila pergi dekat http://ask.fm/AfiqahJunizan , dan hantar-lah berapa banyak soalan yang awak semua nak tanya, insyaallah saya akan balas secepat mungkin.

Tolong jangan hantar msg dekat cbox, ok ? Ni mybe fiqa akan hiatus balik tapi macam tak. Haaaaa. Tengok-lah macam mana. Kalau ok, fiqa tak hiatus tapi kalau tak ok, maka sebaliknya-lah. Ehhhh jap-jap. Perasan tak blog fiqa nak 'bertukar kulit' ? hahaha. Actually fiqa suka yang skin macam ni. suka yang crowded-crowded gitu. Tapi blog fiqa kali ni, crowded tak ? Sila comment.

click the image to see the real size, please.

And, lagi satu. Minta ada semua follow blog status fiqa http://afiqah-lola.blogspot.com/ sebab fiqa akan sentiasa update dekat situ. So, kita boleh 'keep in touch'. Lagi satu. Lupa. Fiqa nak jadikan blog ini macam blog color pastel, tapi jadi tak ? hahaha, fiqa tak pandai nak combine color-color pastel. So, apa comment ada ? Comment anda amat diperlukan disini. Harap maklum.

Fiqa ada banyak tuto yang nak di keluarkan tapi rasa macam malas sebab ramai dah tak active ? betul ke ? Ala, jangan-lah macam tu. Sedih kita dekat sini. Harap awak-awak semua 'kembali ke blogger' taw.

- SAYA AMAT MEMERLUKAN COMMENT ANDA -

p/s: ayat tonggang terbalik tapi harap faham.
OLDERNEWER