Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Freebies Skin-Skin Yang Lama
10/12/2013 | 3 comments

Seperti yang selama ini fiqa janjikan, fiqa akan bagi korang freebies skin-skin fiqa yang lama. Fuhhh. ! hari ni sahaja publish sampai 8 skins. Actually ada lagi tapi penat lah. Nanti lah ea fiqa publish lagi. Ada buat skin terbaru tapi belum siap lagi. So, tengoklah dekat bawah nih skin yang lama. Al maklum lah, masa nih masih baru lagi dalam dunia coding. Hehehe. Jap-jap. Kalau korang tengok, mostly skin warna pink kan ? Dulu fiqa amat minat dengan warna pink, obses tapi sekarang dah kurengggg ~





As usual  jangan buang credit 
OLDERNEWER