Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Wow. Semua Baru! Apa yang Baru ?
12/12/2013 | 4 comments

Setelah sekian lama terkurung dalam folder akhirnya semua skin-skin fiqa dah bagi freebies dekat korang. Semua sekali! Tak ada satu pun yang tinggal. Korang nak ke tak ? Hahahahaaa. \perasan/ . Ni ha. Lagi satu. Fiqa dah tukar semua skin untuk blog tuto, free, blogskins. Fuhhhh, penat gila nak buat semua nih. Tapi takpe, fiqa buat untuk korang gak. Nak tengok apa yang baru ? Ala, korang tengok lah sendiri ;


Banyak kan berubah ? So, apa yang korang gunakan , mohon di-kredit-kan, boleh ? Hehehehe.
Semua skin ini diinspirasikan oleh wanaseoby :)

Nak mamam kejap, lapar lah pulak
OLDERNEWER