Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Kenapa ?
15/11/2015 | 0 comments


Assalamualaikum.

Iqa nak tanya la kenapa sekarang banyak code yang dah lari (tak buleh guna) ? Kalau sikit takpela tapi banyak sangat. Habis banyak post-post, blogskins iqa crashed. Kalau nak ubah tuh, jenuh sebab serious banyak sangat. Hmmmm, nih pun publish post banyak kena edit sebab post dah lama dekat draft. Maklum la, dah 2 tahun blog nih tak berusik.. Kihkihkih. Maaf seribu kali maaf. Sebelum simpan dalam draft, buat preview okay je. Dah sekarang bila nak publish, habis semua crashed. Rasa sakit hati ada jugak nih. Terbantut nak bagi freebies dengan tutorials. Mana yang sempat jela iqa post ea. Kalau mana-mana post yang crashed tapi iqa dah publish yang dulu-dulu, maaf seribu kali maaf ea. In sha Allah kalau iqa ada masa iqa ubah balik tapi macam tak je sebab iqa sekarang tengah busy.

Busy dengan apa? Iqa sekarang student USM, campus enginnering dekat Nibong Tebal, bukan kan pulau. Sedihnyaaaaa, Hmmmm, takpela rezeki ada dekat sini. Iqa sambung degree kat USM in sha Allah 2019 nih iqa graduate. Aminnnnnn. Hahahaha. Belum setahun pun kat sini dah berangan nak graduate. Hahahaha. Why not kan? Dari berangan tuh la kit akan cuba pulun berusaha. Tapi kan, iqa kat sini banyak sangat assigment dengan projek. Sebab iqa amik 2 kos kononya. Hahaha. So, jadual sangat padat then dengan assigment yang berlambak sampai kadang-kadang tuh stay up sampai pukul 2 pagi sebab nak siapkan semua if tak siap jugak, jalan terakhir adalah dengan meniru. Kahkahkah. Ehh, lari dari tajuk pulak (-.-)' 

OLDERNEWER