Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Maaf seribu kali maaf
27/11/2015 | 0 comments

Assalamualaikum semua. Hari nih hari jumaat. Kelas habis pukul 4 then ada banyak masalh dengan project tak buat lagi assigment yang susah dengan homework yang berlambak. So, minggu nih memang stress sangat.

Lagi 2 minggu iqa dah final exam untuk sem satu tapi satu pun iqa tak prepare lagi. Iqa rasa macam tak bersedia sangat. kadang-kadang iqa rasa lemah sangat. Iqa hanya mampu berdoa sahaja dan tawakal.

Actually, tajuk main post iqa hari nih tade kaitan pun dengan entri dekat atas. Saja je nak cerita sikit tentang diri iqa. Nihhh haa. Iqa nak cakap yang iqa nak  mintak maaf sangat-sangat. Iqa dah buang semua blogskins iqa. So, siapa-siapa yang nak skins iqa yang lama-lama, buleh la request dekat cbox or comment ea.

Iqa buat semua nih ada sebab tertentu yang iqa tak dapat elakkan. Maafkan iqa ea.
OLDERNEWER