Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Ohhhh Bosannya ~
06/12/2013 | 0 comments

Salam sayang semua. Hehehehe. *gedik lak minah nih* Okeyh-okeyh. Lupakan. Pagi-pagi buta fiqa dah bangun dengan mata yang kuyu terus menghadap laptop online facebook dengan blog tapi tak apa yang best. Arrrr. Bosannya. Fiqah actually tengah progress nak buat free skin dekat korang tapi banyak lagi belum siap. Penat sudah otak fiqa design yang cute *cute ke ? * hahaha, ok perasan. Banyak lah yang tertunda. Aishhh. Fiqa taknak janji apa-apa. 

Actually fiqa tengah lapar lah. Fiqa nak makan tapi mama fiqa tak masak. Aduh, malasnya nak masak. Kang kalau masak berasap dapur tuh. ok. perasaan lagi. Arrrr. Nak update apa pun tak tahu lagi. Sekarang ni wifi fiqa kuota dia tinggal sikit. So, dah tak boleh lahhh nak join contest ke apa ke. So sad ~~~

Nak merepek apa lagi ehh ? Hahahaha. Jap-jap tengah fikir. Haaa. Ni haaaa. Fiqa rasa kan fiqa tak boleh lah nak buat contest yang fiqa janjikan tuh sebab budget takde. Ingatkan dapat keje then haji boleh lah buat tapi sayangnya abang fiqa tak kasi fiqa keje tapi ma dan pa fiqa kasi keje. Hmmmm. Yelahhhh. Hormat abang so ikut jelahhh walaupun tak rela tapi redha jelahhhh ~

Ada lagi tak ehhh nak merepek ? Haaaaa. Ada-ada. Ni haa. Fiqa dah deactived ask.fm. Actually fiqa memang sayang account tuh tapi tapi tapi fiqa terpaksa deactived. Ikut kan hati memang taknak tak rela tapi disebabkan ask.fm tuh hubungan fiqa dengan ehemehem fiqa goyang, fiqa terpaksa buat. Cewahhhh ~ Takpelahhhhh. Ikhlas kan jelah. Tapi jangan risau. Blog ini tak akan hapus ~~
OLDERNEWER