Post

Tuto

Free

BG
Afiqah Junizan

Hellooooooo! I'm Back !
05/12/2013 | 0 comments


Assalamualaikum ~ Long time no see. Huhhhh ~ Lama betul. New skin right ? Kali ni saya memang nak buat skin pastel ala-ala vintage tapi macam tak jadi jek ? Hahahaha. Who cares right ? Actually skin ni tak kekal pun. Skin ni simple jek. Tapi apa yang fiqa suka cuma header je. Penat taw godek-godek code dia. Siapa curi, aku potong tangan dia! Penat-penat fiqa buat senang-senang nak curi, banyak cantik! 

Actually fiqa ada buat satu skin. Mula-mula nak jadikan skin terbaru lah tapi coding dia sangat-sangat teramat complicated sampai kan ambil masa 5 hari tuh pun tak siap-siap lagi. Selalunya paling lama buat skin pun 2 hari jek. Malah, fiqa sendiri boleh sampai migrain buat skin tuh. Fiqa dah geram sangat, tuh yang fiqa buat skin ni jek. Simple. Skin ini hanya memerlukan 1 jam lebih jek untuk buat. Huh! Letih dibuatnya.

Fiqa ada special untuk korang tapi masalahnya, banyak sangat sampai benda tuh tertunda. Actually fiqa dah buat benda tuh lama dari bulan 7 tapi bulan 8 dah stop. So, bila nak mula balik tuh macam liat je. Seriously memang malas sebab banyak sangat. Takpe-takpe, demi korang, fiqa akan cuba siapkan dalam masa terdekat tapi tak tahu lah bila boleh siap. Just wait and see, ok ?

Hah, lagi satu. Ramai yang nak skin fiqa yang lama tuh kan ? Boleh tak bagi fiqa masa nak re-edit balik. Ramai betul yang tanya nak skin tuh tapi please faham keadaan fiqa. Fiqa ni bukan robot yang boleh buat 10 keje dalam satu masa lagi pun kan fiqa cakap banyak lagi kerja-kerja blog yang tertunda. Hehehe. Harap korang faham~


OLDERNEWER